Nieuwsbrief PGM de Baander september 2023!

Nieuwsbrief PGM de Baander september 2023!

Het is alweer bijna herfst na een zomer die voor PGM De Baander heel succesvol is verlopen. De paarden hebben genoten van hun welverdiende vakantie, net als onze toegewijde ruiters en amazones. In september zijn we allemaal met hernieuwde energie van start gegaan.

In juli hebben we onze jaarlijkse BBQ gehouden om onze vrijwilligers, instructieteam en de klusgroep van de ODD Fellows te bedanken. De laatsten komen al jarenlang elke maand een zaterdag helpen met klusjes, wat echt geweldig is. We willen hen hierbij nogmaals van harte bedanken.

Op 15 juli organiseerden we de diplomadag, waarop al onze ruiters en amazones konden laten zien wat ze hebben geleerd in het zadel. Iedereen ging naar huis met een diploma en een trofee, wat resulteerde in een fantastische feestdag voor iedereen.

Nu het nieuwe seizoen net begonnen is, ontvangen we de eerste aanmeldingen van stagiaires die stage komen lopen bij PGM. We heten Rianne Mulder van harte welkom. Zij begint op 4 september en zal gedurende een heel jaar twee dagen per week aanwezig zijn op De Baander. Rianne volgt de opleiding Maatschappelijke zorg aan het Drenthe College en heeft een passie voor paardrijden. Dit vormt een prachtige combinatie voor De Baander.

Namens het bestuur van Paardrijden Gehandicapten Meppel,
Stieneke Groeneveld

Wij zullen deze ook delen via Facebook zodat jullie hem ook kunnen lezen, hoe leuk is dat? Veel leesplezier.

Download Nieuwsbrief September