Onze Paarden….

Maak kennis met onze liefste vriendjes: Geerda, Tjoska, Saffier, Gina, Zorita en Willem.
Zij zorgen ervoor dat mensen bij PGM telkens weer met zoveel plezier hun sport kunnen beoefenen en vooral… kunnen genieten!

Geerda
01-01-2000

Lees meer

Geerda (01-01-2000)

​​Geerda is een stoere Haflinger merrie die al heel lang op de manege staat. Haar favoriete hobby is eten. Het liefst staat ze de hele dag met de neus aan de grond, op zoek naar wat lekkers. Geerda is een echte kinderpony. Veel kinderen leren op haar paardrijden.

Geerda wordt ook voor het huifbedrijden ingezet.

Tjoska
01-06-1998

Lees meer

Tjoska (01-06-1998)

Tjoska is een lieve Fjord met prachtige lange manen. Ze heeft een vriendelijk en
rustig karakter en is heel betrouwbaar. Ze vindt het heerlijk om gepoetst en geknuffeld te worden.
Tjoska loopt voornamelijk onder het huifbed, maar voor een staplesje is zij ook erg geschikt.

Saffier
12-06-1997

Lees meer

Saffier (12-06-1997)

Saffier heeft een lief en rustig karakter. Hij is een sterke Fjord, die alles goed vindt.
Niks is hem te gek! Saffier loopt super braaf mee in de paardrijlessen, iedereen kan er zo op weg rijden. Saffier wordt ook ingezet voor het huifbedrijden.

Mieke Bartelds

Ik woon sinds 1992 in Meppel, niet geboren en getogen, maar voel me ontzettend verbonden met deze stad en voel me inmiddels een echte ‘Meppelse’

In het verleden ben ik vooral werkzaam geweest in verschillende commerciële functies.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer en daarnaast ben ik ook werkzaam voor een overheidsorganisatie, de combinatie van zelfstandig werken en werken voor een ‘baas’ bevalt mij uitstekend.

Ik heb naast mijn werk altijd vrijwilligerswerk gedaan in verschillende besturen, gewoon, omdat het zo ontzettend leuk is om te doen!

In augustus 2021 ben ik aangeschoven in het bestuur van PGM de Baander en daar verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

Ik vind het een uitdaging om De Baander beter onder de aandacht te brengen bij een breed publiek, daarmee de bekendheid te vergroten én het belangrijkste meer mensen kennis te laten maken met de prachtige sport die wij voor mensen met een beperking (in de breedste zin van het woord) aanbieden.

Gina
28-04-2006

Lees meer

Gina (28-04-2006)

Gina is een betrouwbare, rustige en vooral lieve Tinker merrie. Gina wordt ingezet voor de paardrijlessen en kan onder het huifbed. Maar het allerliefst loopt ze voor de kar.

Gina wordt vooral  ingezet voor de grotere ruiters, maar ook in de kinderlesjes loopt zij braaf mee.

Zorita
30-05-2003

Lees meer

Zorita (30-05-2003)

Zorita is een lieve, werkwillige Fjord. Ze is bij ons beleerd voor de kar en onder het huifbed. Dit doet zij erg goed! Zorita loopt ook mee in de paardrijlessen. Soms is ze wel een beetje eigenwijs, maar ze doet geen vlieg kwaad! Zorita wordt vaak gebruikt om ruiters te leren galopperen.

Willem
13-07-2010

Lees meer

Willem (13-07-2010)

Willem is nog niet heel lang op de manege. Het is een lief en nieuwsgierig paard. Willem loopt alleen mee in de paardrijlessen. Hij moet nog wel veel leren onder het zadel, maar voor begeleide lessen is het een heel fijn paard!