Nieuwsbrief PGM de Baander Kwartaal 1 2024!

Nieuwsbrief PGM de Baander Kwartaal 1 2024!

Jaargang 2/1 – maart 2024

Beste Lezers,

De eerste maanden van 2024 zijn weer voorbij.
Voor 2024 zijn we veel mooie plannen aan het maken, om de plek en de gebouwen van PGM de Baander intensiever te gaan gebruiken en financieel een wat bredere basis te krijgen. De inhoud van deze plannen zullen we in de tweede Nieuwsbrief van dit jaar verder toelichten.
Voor nu houden we het bij de constatering dat we heel hard aan het werk zijn om PGM de Baander een gezonde basis te geven, zodat alle ruiters ook in de toekomst kunnen blijven genieten van de mooie paardensport.

Daarvoor is het noodzakelijk dat we ons bestand vrijwilligers aanvullen. Iedereen, die zich betrokken voelt bij de doelstellingen van de Baander en van mensen en van paarden houdt, is heel erg welkom. Gezamenlijk gaan we dan kijken waar en wanneer je ingezet kunt worden!
Helaas verzwikte onze stalmedewerker Charlotte haar enkel zodanig ernstig dat zij een week of 6 uit de roulatie was. Voor haar en voor ons vervelend, maar onze beheerder Harriëtte heeft samen met de vrijwilligers gezorgd, dat alles door kon gaan en dat de paarden de verzorging en aandacht kregen die ze nodig hebben. Heel erg bedankt voor jullie inzet!!

Voor nu kijken we uit naar het voorjaar, wanneer we allemaal weer heerlijk buiten kunnen genieten van de lentezon.

Namens het bestuur van Paardrijden Gehandicapten Meppel,
Stieneke Groeneveld

Download Nieuwsbrief Kwartaal 1 2024