Gezellige avond dankzij Frisse Start subsidie Gemeente Meppel

Dankzij de Frisse Start subsidie van de Gemeente Meppel was het mogelijk om op vrijdag 28 oktober j.l. weer een gezellige avond voor onze vrijwilligers te organiseren. Het was super gezellig! We begonnen de avond met een welkomstdrankje en een update over onze organisatie door voorzitter Peter van Asselt. Vervolgens kon iedereen genieten van een hapje en een drankje om vervolgens mee te doen aan een muziek bingo, georganiseerd door Jolisa. Wat een leuke manier van bingo spelen was dit! Iedereen was bloedfanatiek, met hulp van de tafelgenoten en/of ondersteunende programma’s op mobieltjes werd het spel tot een goed eind gebracht. Wij hebben genoten!

We hadden deze avond superleuke prijzen, die beschikbaar waren gesteld door Dier All In, DA Meppel, Welkoop Meppel, Pinz Bowling, Coop Nijeveen,  Sjocolade.nl, Soer Import Meppel en Kuiper Koekange.  Heel hartelijk dank aan al deze sponsoren voor de te gekke prijzen!

Onze speciale dank gaat uit naar de Gemeente Meppel voor de subsidie die wij mochten ontvangen om deze avond te organiseren!